Lees wat andere mensen over ons te kakelen hebben

Referenties

 • Ronald van der Schouw, Jumbo ondernemer:

  Het beheren van de eiervoorraad in een supermarkt is niet gemakkelijk, we geven dit dan ook graag uit handen aan de specialist. Reggedal zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is, terwijl er zelden eieren over de datum gaan. De eieren die ze leveren zijn altijd van goede kwaliteit, zonder breuk en netjes schoon. Dat hebben we bij andere leveranciers ook wel eens anders meegemaakt! Of wij tevreden zijn over Reggedal Eieren? Nee… wij zijn zeer tevreden over Reggedal Eieren!
 • Anja Draaijer, Spar Supermarkt Draaijer:

  We vinden het prettig dat bij Reggedal nog het ‘ons-kent-ons’-gevoel bestaat. Ze weten gewoon wie we zijn. Hierdoor weten wij altijd waar we aan toe zijn! Het zijn normale mensen die ervoor zorgen dat ze altijd kwaliteit leveren. Onze ervaring met Reggedal Eieren is als volgt samen te vatten: een goed ei en een prettige samenwerking.
 • Alex Bakker, eierhandelaar www.eierhandelbakker.nl:

  Ik verhandel eieren naar de horeca, maar het is daarbij erg lastig om aan alle regels te voldoen. Daarom was het voor mij noodzakelijk op zoek te gaan naar een eierbedrijf dat hun eieren sorteert en zich daarbij strict aan de wet houdt. Reggedal Eieren is zo’n bedrijf! Ik ben ook erg tevreden over de flexibiliteit waarmee zij eieren kunnen leveren. Als ik ineens extra eieren nodig heb, kan ik daar praktisch direct over beschikken!
 • Richard Krosman, AH Rob Loomans:

  Het is mooi om een regionale leverancier voor eieren te hebben. Dit doet goed aan het imago van lokaal ondernemerschap. De dienstverlening van Reggedal is goed. Ze denken mee met acties en komen eenmaal per week zelf de eieren afvullen. Ook maken ze dan de bestelling voor de nieuwe week. Hiermee voorkomen ze onnodige derving door te grote voorraden.